ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Ε.Ι. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι ικανότητες και οι φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων είναι πηγή δύναμης για κάθε κοινωνία. Στον Όμιλο HELLENiQ ENERGY δίνουμε προτεραιότητα στη στήριξη της νέας γενιάς, παρέχοντας ευκαιρίες σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρονται θέσεις θερινής απασχόλησης σε φοιτητές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, μέσω του Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι., μια σημαντική δράση του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, για τη νέα γενιά. 

Το Πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες, αποκτώντας εμπειρία στο αντικείμενο σπουδών τους, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Οι ειδικότητες αναφέρονται ενδεικτικά παρακάτω:

 

Ειδικότητες Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης
Μηχανικών
Χημικών
Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
Marketing & Επικοινωνίας
Οικονομικών Επιστημών - Λογιστικής
Πληροφορικής
Νομικών Επιστημών

 

Πληροφορίες Προγράμματος:

  • Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι., αφορά:
    • Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, Ελλάδας και εξωτερικού.
    • Απόφοιτους Α.Ε.Ι. πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει το ίδιο έτος με το έτος υλοποίησης του Προγράμματος.
  • Οι υποψήφιοι προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το 60% της συνολικής διάρκειας φοίτησης της σχολής τους.
  • Ο μέσος όρος βαθμολογίας, για το σύνολο των ετών φοίτησης, πρέπει να είναι τουλάχιστον 6,5 (λίαν καλώς). Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές θα λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογία του βασικού τους πτυχίου (προπτυχιακές σπουδές).
  • Η απασχόληση πραγματοποιείται κατά τους θερινούς μήνες Ιουλίου-Αυγούστου και έχει διάρκεια 2 μηνών.

 

Η περίοδος αιτήσεων συμμετοχής για το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών ΑΕΙ Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης 2023 ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 29/06/2023.

Οι υποψήφιοι φοιτητές που θα επιλεγούν για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα, θα ενημερωθούν σχετικά για την έγκαιρη προετοιμασία τους.

 

Για τυχόν ερωτήσεις / διευκρινίσεις σχετικά με το Πρόγραμμα Απασχόλησης Α.Ε.Ι, παρακαλούμε για την αποστολή του αιτήματός σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: foitites@helleniq.gr