ΔΙΚΤΥΟ YOUTH-HELPE

Δημιουργήσαμε το δίκτυο #youth_helpe,  με στόχο την ανάπτυξη περαιτέρω σχέσεων με τους νέους,  που επιθυμούν να συμμετέχουν σε κάποιο από τα προγράμματα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για τη νέα γενιά, μέσω της επικοινωνίας, της  ενημέρωσης και της δικτύωσης.

Για να γίνετε μέλος, διαβάστε τους  Όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής και στη συνέχεια συμπληρώστε και υπογράψτε την Αίτηση συμμετοχής, αποκτώντας έτσι την Κάρτα Μέλους, που πιστοποιεί ότι ανήκετε στο δίκτυο #youth_helpe. Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ προσφέρει στα μέλη του δικτύου μια σειρά από προνόμια σε διάφορους τομείς ενδιαφέροντος, όπως εκπαίδευση/επιμόρφωση, ψυχαγωγία, αθλητισμός, εθελοντισμός και πολιτισμός, για τα οποία θα ενημερώνεστε.

   


Πρόγραμμα Δράσεων, Εκδηλώσεων και Προσφορών στα μέλη του δικτύου #youth_helpe

Οκτώβριος 2015:

  • 4 δωρεάν προσκλήσεις για συμμετοχή στο συνέδριο "Investing in Energy 2015", που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ) στις 13/10/15.
  • 4 δωρεάν προσκλήσεις για παρακολούθηση σεμιναρίου, που πραγματοποιείται από το Ελληνοβρετανικό Συμβούλιο στις 19/10/15.
  • 2 διπλές δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση "Λίμνη των Κύκνων" από το The Moscow Ballet by Russian Theater, στο δημοτικό θέατρο Πειραιά, στις 27/10/15.