ΣΤΗΝ Π.Γ.Δ.Μ.

 

  • Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού και ΜΑΠ σε σχολεία για την υποστήριξη της εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 (30 laptops και 10.000 μάσκες στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Ίλιντεν, 20 μεταχειρισμένους φορητούς και επιτραπέζιους Η/Υ σε τρία δημοτικά σχολεία στα Σκόπια).

  • Υποστήριξη μαθημάτων ελληνικής γλώσσας στα Σκόπια για εφήβους ηλικίας 14-18 ετών, φοιτητές πανεπιστημίου, καθώς και για νέους υπαλλήλους.

  • Δωρεά 50 συσκευών ηχητικής σηματοδότησης για διαβάσεις πεζών στον Δήμο Σκοπίων, καθώς και κατασκευή 3 υπαίθριων κλειστών παιδικών χαρών σε δημοτικά σχολεία τριών διαφορετικών Δήμων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα “Step by step”, στο πλαίσιο του έργου “Be IN, be INclusive, be INcluded”.

  • Η ΟΚΤΑ ήταν ο κύριος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της FIBA 2023, καθώς επίσης υποστηρικτής του Ανδρικού Ομίλου Μπάσκετ EURONIKEL 2005. Επιπλέον υποστήριξε πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως την τελευταία ταινία του Milcho Mancevski, το Φεστιβάλ Καλοκαιριού της Οχρίδας, το Φεστιβάλ Τζαζ των Σκοπίων και το OFFest.

  • Χορήγηση υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές σε 5 φοιτητές τριών διαφορετικών σχολών στο Πανεπιστήμιο Αγίου Κύριλλου και Μεθοδίου στα Σκόπια.