ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει στενή συνεργασία με ένα διευρυμένο κύκλο κοινωνικών εταίρων και όλοι μαζί εργαζόμαστε για το κοινό συμφέρον. Η νέα γενιά βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των προγραμμάτων μας με χορήγηση υποτροφιών, σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε νέους που διακρίνονται για το ταλέντο τους και τις επιδόσεις τους. Στηρίζουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και δημιουργούν προοπτικές για τους νέους.

Το 2018 με το κοινωνικό μας έργο στηρίξαμε την ανάπτυξη σε περιοχές της χώρας μας που επλήγησαν από ακραία καιρικά φαινόμενα, πλημμύρες, πυρκαγιές (Δήμοι Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Ραφήνας κλπ.) ή ακόμα κοινωνικές ομάδες που συναντούν δυσκολίες, ώστε να εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Μέσω μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής τριακοσίων εξήντα μοιρών (360°) σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η προσφορά του Ομίλου και η υπεύθυνη στάση προς το κοινωνικό σύνολο κατευθύνθηκε σε 4 βασικούς άξονες, που συνδέονται άμεσα με την στρατηγική του Ομίλου για βιώσιμη ανάπτυξη.

  • Κοινωνία (Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες & Υγεία)

  • Νέα Γενιά

  • Περιβάλλον & Βιώσιμες Πόλεις

  • Πολιτισμός & Αθλητισμός