Δίπλα στην Κοινωνία και τις Ευπαθείς Ομάδες και αυτά τα Χριστούγεννα
09.12.2020

Σε αυτήν την πρωτόγνωρα δύσκολη περίοδο, που βιώνουμε, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  συνεχίζει, σταθερά, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360ο ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ», να προσφέρει την αρωγή του σε κοινωνικούς φορείς που αγωνίζονται να διατηρήσουν το επίπεδο ποιότητας ζωής των δοκιμαζόμενων πολιτών, προσφέροντάς τους χαρά τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος ενισχύει οικονομικά και τη φετινή χρονιά τέσσερις συλλόγους, καθώς, δυστυχώς, οι συνθήκες, που δημιούργησε η πανδημία, δε θα επιτρέψουν τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων Bazaars, στα γραφεία και τις εγκαταστάσεις του, στην Αττική, και πιο συγκεκριμένα στους παρακάτω συλλόγους:

Παράλληλα, στηρίζει το σημαντικό έργο φορέων και συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας διατακτικές για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Οι φορείς αυτοί είναι:

Η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη είναι αναπόσπαστα μέρη της κουλτούρας και της στρατηγικής του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και είναι συνεχής η προσπάθεια στήριξης των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, ιδιαίτερα που στις μέρες μας, περισσότερο από ποτέ, αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες, λόγω της πανδημικής κρίσης.

ελπε; helpe; christmas bazzar